avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bani inprumutati
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bani inprumutati

Buna ziua
Am dat inprumut unei persoane o suma de bani intocmid un contract de inprumut sub semnatura privata .Dela acea data a trecut mai mult de trei ani si contractul a fost reinoit dar si de atuncea a trecut mai mult de trei ani . In aceasta perioada persoana respectiva a restituit o parte din suma dar restul nu vrea sa mai restituie facand promisiuni pe care nu le onoreaza recunoaste contractul si situatia existenta.
Mai este vre-o sansa sa-mi recuperez banii? Sa ma adresezi instantei ?
Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 12:20, 10 Februarie 2018
Va puteti adresa instantei in vederea recuperarii imprumutului acordat, sub rezerva dovedirii creantei, a neprescrierii, etc............

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ipotecă veche pentru un împrumut achitat, dar împrumutătorul e de negăsit. ce soluție am s-o radiez? robert333 robert333 pe scurt: am o casa pe numele meu. in 2003 am luat cu inprumut suma de 5000e. cu ipoteca pe casa mea ( acte legale facute la notar.termenul de restituire era ... (vezi toată discuția)
Imprumut persoana fizica buna seara!as avea nevoie de niste pareri.am ... lllucci lllucci Imprumut persoana fizica Buna seara!As avea nevoie de niste pareri.Am un unchi in varsta, care a dat niste bani cu imprumut unui vecin.Bani pe care i-a ... (vezi toată discuția)
Anulare ipoteca robert333 robert333 pe scurt: am o casa pe numele meu. in 2006 am luat cu inprumut suma de 5000e. cu ipoteca pe casa mea ( acte legale facute la notar.termenul de restituire era ... (vezi toată discuția)