avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Solutie contestatie la executare
Discuție deschisă în Executare silită

Solutie contestatie la executare

Buna seara,
Am o intrebare in domeniul contestatiei la executare. Creditorul a solicitat executarea silita a obligatiei stabilita prin titlul executoriu. Debitorul a formulat contestatie la executare. Intre timp pana la solutionarea contestatiei la executare pe rolul Instantei de judecata, executarea sillita a incetat, obligatia fiind executata. Acum se pune problema ce se intampla in contestatia la executare, daca intimatul creditor din cadrul contestatiei la executare a facut cheltuieli in cadrul contestatiei la executare, care va fi solutia in contestatia la executare, se pot acorda cheltuielile de judecata?
Cel mai recent răspuns: crysenc21 , utilizator 08:16, 11 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca se va respinge contestația debitorului contestator împotriva intimatului creditor, la cererea acestuia din urmă contestatorul va putea fi obligat la plata cheltuielilor de judecată.
Multumesc,
deci nu s-ar putea pune problema ramanerii fara obiect a contestatiei? Sau ar mai fi varianta renuntarii la judecata, caz in care si atunci ar fi obligat la cheltuieli, corect?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ba se poate pune problema ramanerii fara obiect /lipsei de interes, avamd in vedere ca, executarea a fost adusa la indeplinire....
si in aceste situatii, ce se intampla cu cheltuielile de judecata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Materie: litigii cu profesioniştii obiect: contestaţie la executare enachemarinalin enachemarinalin Buna ziua , Am facut contestatie la executare impotriva unei firme de colectare debite . Am doua dosare pe care consider le-am castigat. Solutiile au fost ... (vezi toată discuția)
Bej intimat ? ...si alte ciudatenii Gabriela PĂDURARIU Gabriela PĂDURARIU Creditorul introduce o plingere cf.art.53 din legea 188/2000 impotriva unui p/v impediment, intocmit de catre execut.jud. Instanta investita cu aceasta ... (vezi toată discuția)
Debit incert achitat integral peraspera peraspera Cronologic: Decizie irevocabila...contestata ca nelegala si netemeinica... creditorul a mimat ca da termen debitorului ( 7 zile, dar dupa 5 si inainte de a ... (vezi toată discuția)