avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2010 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Descoperire card
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Descoperire card

Doamna soacra-mea a avut un card de cumparaturi si dupa ce a cheltuit suma de pe card a murit. Creditul era asigurat. Apartinatorii mai primesc bani de la societatea de asigurare?
Cel mai recent răspuns: ionelbonda , utilizator 14:08, 21 Februarie 2018
Daca cardul de credit a avut asigurare in caz de deces, mostenitorii vor merge la banca in termen de 14-30 zile (in functie de banca) de la deces pt a preda cardul si a solicita ca societatea de asigurari sa achite creditul.
O zi frumoasa!
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card de cumparaturi tata decedat Serban D Serban D Buna seara, tatal meu, care avea 56 de ani si a murit acum 10 zile, avea un card de cumparaturi standard de la BRD. Pe telefon are doua mesaje sub forma: * ... (vezi toată discuția)
Executare silita mostenitori fara contract de credit titular ANDA CRETU ANDA CRETU Buna seara. Avem si noi un caz in care nu stim cum sa procedam. Socrul meu a contractat un credit pentru achizitionare produse in 2008 pentru 30 de luni.Ratele ... (vezi toată discuția)
Titular credit decedat yo_ionela yo_ionela Buna ziua, Va scriu in speranta ca voi primi un raspuns concret cu ceea ce am de facut in urmatoarea situatie: In 2010 tatal meu si-a facut un card de ... (vezi toată discuția)