avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Incetare contract digi
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Incetare contract digi

Buna seara.Am o intrebare catre dumneavoastra.
Vreau sa reziliez...un contract cu aceasta firma de telefonie,mai bine zis unul dintre contracte...eu avand trei astfel de contracte de telefonie.
Acel contract care vreau sa il reziliez,l-am facut pentru soacra mea,care a decedat.Contractul fiind pe numele meu.Am fost la una dintre unitatile firmei si am spus ca vreau sa reziliez acel contract.
Raspunsul angajatei a fost,ca nu pot numai daca platesc 300 de lei...
Intrebarea mea ar fi,daca pot rezilia acel contract fara sa platesc suma mai sus mentionata.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: , 21:32, 10 Februarie 2018
Din nefericire pentru dvs o sa trebuiasca sa platiti cei 300 Ron ca sa puteti rezilia contractul!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliezi contractul cu furnizor servicii cablu si dupa 5 luni ajungi la recuperatori... ContSters140943 ContSters140943 Buna ziua, Pe scurt acum 3 ani am incheiat un contract cu UPC pt furnizarea serviciilor de internet. Pe la mijlocul lunii noiembrie m-am dus la casierie sa ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract prestari servicii cu compania il-makiage professional make up ctzone ctzone Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in lamurirea urmatoarei probleme: Am incheiat in data de 07.10.2010 cu Il-makiage, urmand sa merg la cursuri de make-up ... (vezi toată discuția)
Procedura de executare silita edymanuel2000 edymanuel2000 pana acum aproximativ 10 luni de zile aveam o rata fixa la banca de 110 lei lunar , ulterior a crescut la 180 si am fost sa discut cu oficiali banci care mi-au ... (vezi toată discuția)