avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Trebuie radiata?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Trebuie radiata?

Buna seara,

Vreau sa cumpar o rulota cu acte de Olanda de la o persoana care a facut actele intre el si olandez. Rulota vreau sa o tin strict pe proprietatea mea ca si locuinta de vacanta. Trebuie inscrisa si radiata? Sau este ok sa o tin cu numerele de Olanda si cu contractul de vanzare-cumparare intre mine si persoana respectiva?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: SorinI , utilizator 20:31, 11 Februarie 2018
Daca nu intentionati sa circulati cu rulota pe drumurile publice nu este necesara inmatricularea acesteia
Trebuie sa o declarati la administratia fiscala teritoriala
Multumesc de raspuns :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masini Hamarsold1234 Hamarsold1234 Eu am doua masini mostenite, una de la unchiul fabricata in 1972, si a inmatriculat-o unchiul meu in 1979, dupa aceea nu a mai inmatricalt-o. A ramas cu numar ... (vezi toată discuția)
Problema inmatriculare masina alex67jjy alex67jjy Am cumparat o masina de la un cunoscut..masina este momentan inscrisa in bulgaria cu actele expirate,din cauza ca bulgari au bagat impozitu in asigurare masina ... (vezi toată discuția)
Ce risc daca vand masina, o radiez fiscal dar nu radiez numerele? RAMONARAMMY RAMONARAMMY Bunam Vreau sa vand autoturismul pe care il detin, dar cel care il cumpara nu are bani sa plateasca si taxa de timbru (tin sa mentionez ca eu am ... (vezi toată discuția)