avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... organ financiar local
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

organ financiar local

Vrem sa ne infiintam ca asociatie pe scara, nu avem probleme cu furnizorii, avand contorizare separata atat la apa (individual) cat si la energie electrica (contoar pe scara). Pentru depunerea actelor la Judecatorie, trebuie sa inregistram, conform art. 6 al. 1 dinLegea 230/2007 la organul financiar local. Care este acest Organ Financiar Local si unde este prevazut? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 11:55, 15 Februarie 2018
Nu stie nimeni?
ANAF-ul din localitatea dvs.
Intrebati si pe judecatorul delegat de pe laga judecatorie.
Unde este prevazut ca ANAF-ul este?
Cererea pentru dobândirea personalităţii juridice a asociaţiei de proprietari împreună cu statutul, acordul de asociere şi procesul-verbal al adunării generale de constituire se depun şi se înregistrează la organul financiar local în a cărui rază teritorială se află clădirea.

Gasiti aici baza legislativa
[ link extern ] /
Va multumesc pentru raspuns, dar m-ati trimis la o lista de documente, nu la un document. Eu am nevoie de actul normativ care firma ca organul financiar local este unul sau altul.

Alte discuții în legătură

Infiintare asociatie de proprietari vidus vidus Buna ziua, vreau sa infiintez o asociatie de proprietari insa am cateva nelamuriri. 1. Statulul trebuie atestat sau autentificat ori este valabil ca ... (vezi toată discuția)
Unde se depun actele pentru infiintare asociatie de prop nicoleta_85 nicoleta_85 Buna ziua, As dori sa stiu unde se depun actele pentru a se face schimbarea de la Asociatie de locatari la asociatie de prop. Administratorul spune ca ... (vezi toată discuția)
Lipsa sediului??? Manole Dumitru Manole Dumitru Poate exista o persoana juridica fara sediu social???#-o (vezi toată discuția)