avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... organ financiar local
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

organ financiar local

Vrem sa ne infiintam ca asociatie pe scara, nu avem probleme cu furnizorii, avand contorizare separata atat la apa (individual) cat si la energie electrica (contoar pe scara). Pentru depunerea actelor la Judecatorie, trebuie sa inregistram, conform art. 6 al. 1 dinLegea 230/2007 la organul financiar local. Care este acest Organ Financiar Local si unde este prevazut? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 11:55, 15 Februarie 2018
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Actul normativ de care ai dumneata nevoie se cheama Legea nr. 230/2007 - privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari
PUBLICATĂ ÎN: MONITORUL OFICIAL NR. 490 din 23 iulie 2007.
Sfat:
Daca dumneata chiar nu te pricepi, organizati-va la nivelul blocului, ca aveti o multime de lucruri de facut si trebuie sa gasiti macar un vecin care se pricepe cata de cat.
Infiintarea unei as. prop. se poate face si printr-o firma specializata in infiintari de firme si asociatii. O cautati, ii chemati la dvs., negociati pretul si ei se ocupa de la A la Z de toate.
Mai observati la chiar aici pe forum, la documente utile, avetiun ghid privind infiintarea as. proprietari.
Succes!
Stimate domnule Greu, eu am intrebat "Care este organul financiar local si in ce act normativ este prevazut". Atat finantele locale cat si primaria, au trimis de la unii la altii. Judecatorul, intrebat, nu a dat un raspuns. Eu nu am intrebat unde trebuie sa depun actele - cererea - ci care este ORGANUL si actul ce prevede ca ACESTA ESTE ORGANUL! Oricum, multumesc pentru timpul acordat.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca locuiti intr-o padure, este greu de explicat care este organul, cu toate ca si padurea se gaseste intr-un loc administrat de catre cineva.
Acum, serios, din ce localitate sunteti? In jurul dvs. mai fiinteaza vreo asociatie de proprietari? Intrebati pe-acolo, oamenii simpli va pot explica ce si cum.
Oamenii au ajuns pe Luna si dvs. nu nimeriti "organul financiar local", ce naiba?
Ce inseamna -Judecatorul, intrebat, nu a dat un raspuns.
La judecatorie exista un judecator delegat care se ocupa cu primirea documentelor de infiintare a unei as. prop. Mergeti la judecatorie si intrebati care/cine este judecatorul care se ocupa de aceste aspecte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare asociatie de proprietari vidus vidus Buna ziua, vreau sa infiintez o asociatie de proprietari insa am cateva nelamuriri. 1. Statulul trebuie atestat sau autentificat ori este valabil ca ... (vezi toată discuția)
Unde se depun actele pentru infiintare asociatie de prop nicoleta_85 nicoleta_85 Buna ziua, As dori sa stiu unde se depun actele pentru a se face schimbarea de la Asociatie de locatari la asociatie de prop. Administratorul spune ca ... (vezi toată discuția)
Lipsa sediului??? Manole Dumitru Manole Dumitru Poate exista o persoana juridica fara sediu social???#-o (vezi toată discuția)