avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bursa socială
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bursa socială

Buna ziua! Daca realizez un venit de 761 de lei pe cap de membru, iar tatăl meu este decedat, pot beneficia de bursa sociala? Mentionez ca banii provin din pensia de urmas a mea si a fratelui, alocatia acestuia si salariul mamei de 1200 ron. Nu inteleg ce înseamnă venit lunar net mediu pe membru de familie mai mare decât salariul minim net la nivel
naţional. Care este acest venit?
Cel mai recent răspuns: alexandra1000 , utilizator 16:04, 25 Septembrie 2023
Bursa sociala de 300 de lei, incepand din acest an, se acorda indiferent de ce venit aveti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bursa sociala la masterat ionut_negoita89 ionut_negoita89 Buna ziua am si eu o nelamurire: Pt a primi bursa sociala ce venit nu trebuie sa depasesc? Am luat dupa site-ul lor regulamentul de acordare a burselor ... (vezi toată discuția)
Buna o mamica care lucreaza si un copil in clasa pregatitoare.venit:minim ... Ingheta Ingheta Buna O mamica care lucreaza si un copil in clasa pregatitoare.venit:minim pe economie + pensie intretinere minima..n au fost casatoriti parintii.custodie ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas si ajutor social Bob Mioara Bob Mioara fata are 15 ani cu o pensie de urmas dupa tata de 322 lei. are drept de ajutor social? fiindca nepoata are pensie de urmas dupa mama de 267 lei si are si un ... (vezi toată discuția)