avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1150 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Formular 600
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Formular 600

Buna ziua.
Un pensionar care are venituri din pensie , cedarea folosintei bunurilor (inchiriere imobil), si din agricultura ( teren dat in arenda), trebuie sa depuna D 600?
Venituri peste plafon inseamna ca la sumele din inchiriere imobil plus cele din arenda se aduna si pensia sau nu?
La suma care rezulta este net sau brut pentru ca in tot ce ati explicat pe forum se vorbeste cand despre brut 1900/luna sau 22800/an cand despre net 1900/luna sau 22800/an?
Multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: mihailivana , utilizator 20:22, 11 Februarie 2018
Se calculeaza venitul net fara cel din pensie si apoi se compara cu plafonul.
Multumesc foarte mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 600 jonel jonel Sotia mea (pensionara) are venituri din cedarea folosintei bunurilor si conform Deciziei de Impunere, Venitul net estimat in anul 2017 este mai mic decat 22800 ... (vezi toată discuția)
Impozit,cas,cass ionelazibi_94 ionelazibi_94 buna seara doresc si eu sa ma lamuriti asupra unor probleme.in primul rand as dori sa stiu ce taxe datorez anul acesta fiscului din cedarea folosintei ... (vezi toată discuția)
Cass pentru venituri din cedarea folosintei bunurilor rceclan rceclan Sunt pensionara si am un apartament inchiriat, deci obtin venituri din cedarea folosintei bunurilor. Intrucat aceste venituri sunt mult inferioare celor 12 ... (vezi toată discuția)