Buna ziua. Prietena mea a fost ieri intr-un "bar' din Bucuresti. In momentul in care si-a luat jacheta de pe cuierul de sub bar, s-a agatat de firul a ceea ce se numeste "narghilea". In consecinta, narghileaua care cel mai probabil se afla pe bar, s-a spart. Cel putin asa este acuzata. A fost bruscata de paza si a fost tratata ca un infractor. A fost chemata si politia. Politia i-a cerut datele si numarul de telefon si astazi a fost sunata de managerul acestui bar. Care desi nu a depus plangere a obtinut totusi numarul de telefon al prietenei. Acesta pretinde 100 de EUR pentru acea narghilea. Exista vreun motiv pentru care mizerabilul acesta ar trebui sa primeasca suma pe care o cere?
Nu este vorba despre o fapta de natura penala,daca nu platiti este greu de crezut ca o sa va dea in judecata prietena in civil pt recuperarea prejudiciului.Daca vreti sa rezolvati amiabil spuneti-i ca platiti cu conditia sa va prezinte factura pt obiectul respectiv.
Imprumut de bani
codruta_05
Buna ziua.
Numele meu este Codruta, am 23 de ani si locuiesc in Bucuresti.
Anul trecut am cunoscut un barbat de etnie araba, venit in tara pentru studii la ... (vezi toată discuția)