avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Tentativa de omor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Tentativa de omor

Buna seara.Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns . Am fost înjunghiat de un vecin care am inteles ca este nebun adica are schizofrenie paranoică si părinți stiu si nu au făcut nimic .acum este arestat pt tentativă la omor si as vrea sa specific ca are si permis de conducere toate categoriile.Se poate sa fie iertat de lege adica sai de drumul acasă. Am sanse sa fie condamnat cu închisoare .Va rog sami spuneti ce trebui să fac. Sanse de despăgubire materială (adică salariul pe 3 luni cât nu pot sa muncesc sami întreține familia ca nu pot munci )Cu stima .O seara buna si va multumesc .
Ultima modificare: Duminică, 11 Februarie 2018
Ionut groza, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Până la începerea cercetării judecătoreşti aveti dreptul sa va constituiti parte civila si sa solicitati daune materiale si morale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tentativa de omor! victima a spus că eu l-am ținut dar nu este adevărat, ce se poate întâmpla? x6IT32 x6IT32 Buna seara, In urma cu aproximativ 2 saptamanii, am fost prins la mijloc intr-o bataie, eu fiind un simplu angajat care duce marfa la depozit impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Tentativa de omor Ioana badulescu Ioana badulescu Buna ziua Locuiesc impreuna cu mama mea si bunicii mei. Mama sufera de schizofrenie iar bunica mea in urma unui accident vascular a ramas paralizata pe partea ... (vezi toată discuția)
Vă scriu cu mare amărăciune în suflet. sotul meu a înjunghiat ... Mirunaicmm Mirunaicmm Vă scriu cu mare amărăciune în suflet. Sotul meu a înjunghiat un coleg de muncă pe motiv că am ieșit la o cafea cu el. L-a urmărit și i-a bagat ... (vezi toată discuția)