avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executor judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

executor judecatoresc

am o sentinta civila prin care cineva imi datoreaza niste bani.Am mers la executorul judecatoresc si am achitat cit mi s-a cerut ,A trecut un an si executorul nu mi-a recuperat banii pe motiv ca nu0l gaseste,apoi ulterior ca nu are proprietati,ce as putea face? va rog un raspuns. Cit are valabilitate sentinta si daca se prescrie sau nu datoria acelei persoane catre mine? va rog f.mult.
Cel mai recent răspuns: Boncu Constantin , Avocat 11:56, 21 Octombrie 2009
Buna ziua,

din pacate, cata vreme persoana nu are bunuri nu prea aveti ce face.
Incercati totusi sa aflati daca lucreaza undeva . In acest fel veti putea sa ii popriti salariul.

Cata vreme executarea este pe rol, nu se prescrie dreptul dvs. Nu lasati satreaca mai mult de 6 luni fara sa faceti o cerere catre executor in care sa solicitati continuarea executarii. Altfel se perima.

Avocat Boncu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perimare Katri Katri Avem o sentinţă civilă investită cu formulă executorie împotriva unei primării, Primăria fiind obligata către noi la plata unei sume de bani ... (vezi toată discuția)
Executarea silita ..prescriere? monikmonny1 monikmonny1 Buna ziua !Varog sa imi spuneti si mie daca o executare silita se poate prescrie....sau mai bine zis datoria pe care o ai si cel care trebuie sa o primeasca ... (vezi toată discuția)
Perimare contestatie la executare noul cod de procedura civila vlad99 vlad99 Buna seara. Am o problema la care sper sa ma ajutati sa gasesc o solutie. In fapt, in anul 2013 am promovat o contestatie la executare impotriva unui creditor ... (vezi toată discuția)