avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț

Bună ziua. Sunt in divorț ca reclamant. Reclamanta nu se prezinta fiind instiitata legal . Suntem la a doua dezbatere. Reclamanta nu vrea sa fie reprezentata de un avocat . . Întrebarea mea este urmatoarea. In timpul celei de a 2 prezentare avocata care ma reprezinta a cerut avocat din oficiu pentru partea parata cu obligația să fie platita de mine. Cum estte posibil ca eu reclamant sa cer avocat pt partea reclamata? Ce sa fac ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 21:41, 12 Februarie 2018
Nu a gresit cu nimic av dvs,in cazul in care procedura de citare nu este realizata cu sotia ,nu stiti unde locuieste sau locuieste fara forme legale pt continuarea procesului este necesara realizarea procedurii precizate de dvs,desemnarea unui av cu rol de curator pt a reprezenta interesele dnei.Daca vreti sa divortati 4_5 00 lei onorariul nu este un capat de tara.Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort eivasuc eivasuc Intr-un divort la o judecatroie din Romania, avocatul Reclamantului mi-a cerut \"onorarariu \"si pentru \" AVOCATUL\" Reclamantului (curator), care din cate ... (vezi toată discuția)
Cum pot divorta de un cetatean strain care nu mai este in țară ... encornel encornel Cum pot divorta de un cetatean strain care nu mai este in țară si nici nu știu cu siguranță dacă pot da de el (vezi toată discuția)
Proces divort cu minori - avocat din oficiu pentru parat ayleena ayleena Buna seara, Am facut o cerere de divort, din culpa exclusiva a paratului. Sotul nu se prezinta la termene (2, pana in prezent), nici macar nu stiu daca ... (vezi toată discuția)