buna
am avut un contract de leasing care a fost reziliat. atunci am primit o scrisoare prin care trebuia sa duc masina la bucuresti. am sunat si am solicitat o locatie din orasul in care sunt unde sa o predau si mi s-a spus ca o sa primesc in scris( asta a fost in luna martie). de atunci incercam sa ii contactam si nu primim nici un raspuns. in acest timp firma de asigurari ne-a emis in continuare facturi.firma este aproape de insolventa.ar putea pe aceasta perioada leasingul sa ne ceara despagubiri?
cred ca ar trebui sa va asigurati ca acel contract este reziliat.
Exista un inscris semnat de ambele parti in acest sens?
Daca nu ati predat masina acolo unde doreau ei iar dvs. nu ati primit acordul lor sa o predati in alta parte, se cheama ca ati folosit masina inca o perioada de timp, caz in care este firesc sa mai aveti ceva de plata .
buna seara,
am verificat contractul si este o clauza care le permite rezilierea unilaterala a contractului.in acest caz care poate sa mai ceara daune? care ar urmatorul pas pe carear trebui sa il fac?
Leasing auto
ferarumihaela
Buna ziua, cine ma poate ajuta cu o informatie si anume .
Am un leasing pt un cap tractor.Nu am platit vreo 3 rate din cauza ca nu mai este de munca.Nu vor ... (vezi toată discuția)