avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... s-a reziliat contractul de leasing dar primesc in ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

s-a reziliat contractul de leasing dar primesc in continuare facturi

buna
am avut un contract de leasing care a fost reziliat. atunci am primit o scrisoare prin care trebuia sa duc masina la bucuresti. am sunat si am solicitat o locatie din orasul in care sunt unde sa o predau si mi s-a spus ca o sa primesc in scris( asta a fost in luna martie). de atunci incercam sa ii contactam si nu primim nici un raspuns. in acest timp firma de asigurari ne-a emis in continuare facturi.firma este aproape de insolventa.ar putea pe aceasta perioada leasingul sa ne ceara despagubiri?
Cel mai recent răspuns: Gabriela VP , utilizator 21:49, 21 Octombrie 2009
Buna ziua,

cred ca ar trebui sa va asigurati ca acel contract este reziliat.
Exista un inscris semnat de ambele parti in acest sens?
Daca nu ati predat masina acolo unde doreau ei iar dvs. nu ati primit acordul lor sa o predati in alta parte, se cheama ca ati folosit masina inca o perioada de timp, caz in care este firesc sa mai aveti ceva de plata .

Avocat Boncu
va multumesc pentru raspuns
o zi buna
buna seara,
am verificat contractul si este o clauza care le permite rezilierea unilaterala a contractului.in acest caz care poate sa mai ceara daune? care ar urmatorul pas pe carear trebui sa il fac?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Leasing reziliat unilateral meatme22004 meatme22004 Am achizitionat prin leasing un autoturism pentru care am achitat aproape toata valoarea, insa in ultima perioada, datorita unor probleme financiare majore nu ... (vezi toată discuția)
Leasingul -valoare reziduala marian_vasile marian_vasile Platile pentru valoarea reziduala incluse in rate se pot recupera? Amanunte: In iunie 2008 am semnat un contract de leasing financiar pe o perioada de 3ani, ... (vezi toată discuția)
Leasing auto ferarumihaela ferarumihaela Buna ziua, cine ma poate ajuta cu o informatie si anume . Am un leasing pt un cap tractor.Nu am platit vreo 3 rate din cauza ca nu mai este de munca.Nu vor ... (vezi toată discuția)