avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare apartament

In septembrie 2017 am facut un precontract de cumpărare a unui apartament. Apartamentul se afla la parter, vechiul proprietar a construit un balcon desi apartamentul nu este prevazut cu balcon iar pământul este al primăriei. In precontract a precizat ca va trece balconul in cartea funciara si il va intabula. Se poate face acest lucru? Din septembrie si pana in prezent tot amână ca urmează sa fie gata intabularea. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Ahirghiligiţei , utilizator 17:37, 12 Februarie 2018
Ati mentionat in cuprinsul antecontractului un termen ?
Termenul a expirat de pe 15 ianuarie

Cabinet de Avocat "Dragos Barnea Madalin" a scris:

Ati mentionat in cuprinsul antecontractului un termen ?


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare mihaisandubv mihaisandubv Buna ziua,am dezbatut mostenirea dupa decesul mamei mele,si as dorii sa vind apartamentul.Notarul unde am dezbatut mostenirea,ma asigurat ca in 3 saptamini va ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare apartament cu balcon neintabulat MirianaS MirianaS Buna ziua, As dori sa cumpar un apartament la parter care are si un balcon construit cu autorizatie de contructie, insa nu este intabulat la cartea ... (vezi toată discuția)
Inscriere balcon in cartea funciara belciu_radu belciu_radu Buna Problema mea este urmatoarea Vrem sa vindem un apartament si pentru asta avem nevoie ca toate apartamentele de cadastru. Toate bune. Apartamentul este ... (vezi toată discuția)