avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... vanzare cumparare intre doua societati platitoare de ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

vanzare cumparare intre doua societati platitoare de TVA

Buna ziua!

Am nevoie va rog frumos de un raspuns in urmatorul caz: Casa veche achizitionata pe firma platitoare de TVA va fi vanduta catre o alta firma platitoare de TVA. Vanzarea se face cu TVA sau intra in cadrul masurilor simplificate si nu se percepe TVA la vanzare?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihail Hritcu , Consilier juridic 13:40, 21 Octombrie 2009
Vanzarea se face fara perceperea TVA. Verificati si in Codul fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construcție și vânzare casă, în fiecare an, de către o persoană fizică. trebuie să plătesc tva? Imobiliaremax Imobiliaremax Buna ziua! În anul 2017 am achiziționat un teren ,am ridicat o casa si am vândut o.in anul 2018 am repetat această schemă, am vândut un singur imobil. ... (vezi toată discuția)
Tva la cumparare/vanzare locuinte vechi de catre pfa lia993 lia993 Se da urmatoarea speta: O PFA neplatitoare de TVA cu obiectele de activitate: CAEN 6810 - Cumpararea si vanzarea de bunuri imobiliare proprii, CAEN 6820 ... (vezi toată discuția)
Neplatitor de tva- cum facturez? ramo1305 ramo1305 Buna ziua! Daca o firma este neplatitoare de TVA, si furnizeaza servicii si marfa firmelor din Romania dar si din strainatate, cum va factura serviciile ... (vezi toată discuția)