avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reziliere contract de arenda cu o societate in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reziliere contract de arenda cu o societate in insolventa

Am contract de arenda cu o societate care este in insolventa.
Vreau sa reziliez contractul , sar societatea nu este de acord pt ca contractul expira in 2019.
Nu am luat arenda de 2 ani. Ce trebuie sa fac?
Ultima modificare: Marți, 13 Februarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 10:42, 13 Februarie 2018
Depinde ce scrie in contract si cine este lichidatorul judiciar, ce a hotarat instanta pana in prezent, etc. In functie de aceste aspecte, poti cere rezilierea contractului de arenda si plata arendei restante ( sau sa te inscrii la masa credala), Revino cu informatii mai detaliate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren in arenda emy114 emy114 Am incheiat un contract de arendare a unui teren arabil pe termen de 10 ani, teren pe care arendasul la inregistrat ca aport la capitalul societatii. Intre ... (vezi toată discuția)
Contract arenda stefan06 stefan06 Buna ziua, As dori daca puteti sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea situatie. Am un teren arabil pe care acum 12 ani l-am dat in arenda unei societati ... (vezi toată discuția)
Arenda Dumies Dumies Am dat in arenda teren agricol la o societate ce a intrat in insolventa (lichidare judiciara) . Am solicitat repunerea in posesie de catre societatea de ... (vezi toată discuția)