avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... legea somajului interzice continuarea altor studii?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

legea somajului interzice continuarea altor studii?

Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti in situatia cu care ma confrunt!Am absolvit scoala postliceala sanitara "VASILE ALECSANDRI",sesiunea august 2009.Conform termenului,trebuie sa depun actele pentru somaj. Problema mea: personalul de la institutia pt.somaj,mi-a spus ca nu am acest drept deoarece ,in prezent sunt studenta,ignorandu-se faptul ca sunt calificata in profesia de asistent.Legea somajului interzice continuarea altor studii?
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 13:36, 21 Octombrie 2009
Legea 76/2002, art.42 (2) Nu beneficiaza de indemnizatie de somaj absolventii care, la data solicitarii dreptului, urmeaza o forma de invatamant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de somaj pentru absolventi liuzica liuzica buna ziua ma framanta o intrebare legata de somaj. in 2009 am absolvit facultatea si mi am baga dosarul de somaj pt indemnizatie si am primit o. dar ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de somaj? Florinfzr Florinfzr am absolvit o facultate...pot beneficia de ajutor de somaj dak acum sunt inscris la o scoala sanitara postilceala particulara? (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj -- dana1307 dana1307 dosarul pentru acordarea indemnizatiei de somaj a fost depus la terminarea liceului in 2012, am primt o luna indemnizatie( am cerut sistarea indemizatiei , nu ... (vezi toată discuția)