avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Încredințarea minorului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Încredințarea minorului

Dacă tatăl a câștigat în instanță custodia minorului care se afla la mamă dar nu respecta sentința iar mama nu face nimic în acest sens, cine poate obliga tatăl să respecte sentința tribunalului?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:48, 13 Februarie 2018
Situatie complicata, Singurul care poate cere respectarea hotararii este tatal. In caz in care nici unul nu se ocupa de minor va sfatuiesc sa anuntati protectia copilului pentru un eventual plasament.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dvs cine sunteti ?
Daca tatal a castigat, inseamna ca a cerut sa aiba copilul la el, De ce l-a cerut daca nu il vrea?
De la mama ce doriti sa faca ?
Ultima modificare: Marți, 13 Februarie 2018
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reinnoire pasaport copil minor fara acordul celuilalt parinte eagle_free eagle_free buna ziua, As dori si eu o lamurire. Un cuplu de cetateni romani este divortat in spania, iar copilului minor de 9 ani ii expira pasaportul peste cateva ... (vezi toată discuția)
Proces de custodie pentru minor ludo71ok ludo71ok Sunt tatal unui bietel de 9 ani si il cresc singur de la varsta de 3 ani si sase luni.Am obtinut custodia copilului in anul 2016,autoritatea parinteasca o am ... (vezi toată discuția)
Plasament sau custodie diamantulalbastru diamantulalbastru plasament sau custodie asupra minorului este acelasi lucru?In ce conditii sau care sunt conditiile ca bunica sa poata obtine custodia sau plasamentul nepoatei ... (vezi toată discuția)