avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... modificari in actul de partaj voluntar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

modificari in actul de partaj voluntar

Buna ziua,
Va cer sfatul deoarece problemele se tin scai de capul meu...
Multumita ca tocmai semnasem un acord de partaj la notariat, tocmai m-au sunat sa imi spuna ca trebuie sa ma intorc cu originalele pentru a modifica data, actul fiind redactat cu o zi inainte, au uitat sa o modifice, asadar, este cu data de 15 oct dar semnat in 16 oct.M-am dus si doar au facut din 5 , 6, cu pixul, au pus stampila fara a semna notarul, cu toate ca am cerut, au zis ca nu este nevoie.
Este valabil asa?
Poate fi vreoadata anulat, din cauza modificarii, ce ar trebui facut, sa insist sa imi semneze?
Sa imi modifice ultima pagina, cea in care apare data si sa semnam din nou, sau nu s-ar mai potrivi stampilele din interiorul marginilor paginii?
Ce credeti ca trebuie sa fac?

Va multumesc pentru informatii.
Cel mai recent răspuns: MihaelaBog , utilizator 15:28, 21 Octombrie 2009
Parerea meste ca alaturi de stampila aplicata langa modificarea facuta trebuie sa semneze si notarul.Insistati sa semneze.Asa stampila v-o poate pune orice angajat al notariatului.
buna ziua!
nu, nu este valabil asa, trebuie sa semneze si notarul pt a fi valabila modificarea.
m-am confruntat si eu cu o astfel de problema, dar s-a rezolvat: s-am modificat cu pixul, s-a aplicat stampila si semnatura notarului.
daca nu doreste sa semneza, pe motiv ca actele au plecat din birou, cereti sa vise faca incheiere de rectificare.
Va multumesc foarte mult.
Chiar asa s-a si intamplat.Stampila a facut-o fata de la receptie, care cred ca a si redactat actul si a uitat sa modifice data dupa aceea.
I-am cerut sa se si semneze actul si a spus ca nu este nevoie, dar s-a facut modificarea doar pe cele trei exemplare de la noi, nu si pe cele 2 ramase la notar.
Sa ii cer sa imi semneze notarul, dar daca o va face doar pe acestea trei?
Spuneti ca se poate incheia o rectificare?
In felul acesta nu vor mai fi probleme, nu ar putea sa ceara nulitatea actului pentru modificarea aceasta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fișa de post takytaky1 takytaky1 Buna ziua. Lucrez in industria textila(fiind calificat,cu liceu si diploma de calificat în industria textilă)nelămurire mea e :De ce ne pune sa semnam ... (vezi toată discuția)
Cum inlocuiesc pagina contract cesiune la registru eugen82 eugen82 am depus la registru cerere de inregistrare cesiune intr-un SRL un asociat catre celalat ramas - hotarire AGA si contractul de cesiune cu incheiere de atestare ... (vezi toată discuția)
Act notarial erhabe erhabe Buna ziua Am intrat in posesia unei copii legalizate a unei donatii a tatalui meu.Dupa ce am studiat o mai atent am observat, zic eu, o mare neregula. Pe ... (vezi toată discuția)