avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cheltuieli comune
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cheltuieli comune

Un proprietar locuiește la fiica sa care face parte din aceiași asociatie de proprietari ...acel părinte este obligat sa plătească cheltuieli comune pt apartamentul sau ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:13, 14 Februarie 2018
Conform legislatiei in vigoare, niciun proprietar de apartament sau de spatiu cu alta destinatie decat aceea de locuinta nu va fi exceptat de Ia obligatia de a contribui Ia plata cheltuielilor comune, ca urmare a renutanii Ia folosirea unei parti din proprietatea comuna, a abandonarii apartamentului sau a spatiului cualta destinatie decat aceea de locuinta or in alte situatii.
Chiar daca apartamentul nu este locuit,proprietarul detine obligatia in baza disp L nr 230/2007 sa achite lunar contravaloare parti comune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament gol - persoane trecute obligatoriu la intretinere Ionut G. Ionut G. Buna seara, doresc sa intreb daca in apartament nu sta nimeni sunt totusi obligat sa platesc o persoana la intretinere? Asociatia sustine ca minim 1 persoana ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli comune Î.c.e Î.c.e Dacă un proprietar deține 2 apartamente în cadrul unul asociație de proprietari trebuiască plătească cheltuieli comune la ambele apartamente? (vezi toată discuția)
Apartament nelocuit din 2010 cristian.turturean cristian.turturean Buna ziua si Hristos A Inviat. Nu mai locuiesc in apartament din 2010 intrucat l-am scos la vanzare. Am anuntat in scris asociatia de proprietari, insa la ... (vezi toată discuția)