avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... amanare proces pentru angajare avocat (martor)
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

amanare proces pentru angajare avocat (martor)

intr un proces penal martorul poate sa ceara amanarea procesului cu motivul de a angaja avocat?
Cel mai recent răspuns: Birou de mediator -Jurist Liliana Caisin , Consilier juridic 20:24, 15 Februarie 2018
Nu.Doar părțile pot solicita termen în acest sens.
sa inteleg ca poate sa ceara si partea vatamata?
Martorul nu beneficiază de dreptul de a avea avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat lenes ZburleaFlorin ZburleaFlorin Buna seara.Astazi am vorbit cu un prieten despre cazul sau este parte vatamata intr-un dosar de vatamare corporala rezultat dintr-un acident auto.Si azi am ... (vezi toată discuția)
Cum se desfasoara un proces? Cmpianu gabriel Cmpianu gabriel Sunt si eu chemat la proces miercuri acuzat de ucider din culpa si vreau sa intreb ce se intampla la prima infatisare la proces, sunt chemat la bara? Oare cat ... (vezi toată discuția)
Mandat de aducere parte vatamata MihaiCL MihaiCL Buna seara. Am un dosar penal la judecatoria Targu Secuiesc in care am calit de invinuit. Primul termen a fost in Ianuarie cand am cerut amanare pt angajare ... (vezi toată discuția)