avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conventie civila
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conventie civila

Sunt insarcinata ma aflu in concediu medical (am sarcina cu risc) si mai am 2 luni pana intru in concediu prenatal/post natal.Intrebarea mea este (desi se cam bat cap in cap): mai pot avea activitate pe o conventie civila,in situatia in care ma aflu in concediu medical si apoi voi intra in prenatal?Convetia sa inceteze in luna in care am nascut? Ma intereseaza doar pt. a-mi mari putin venitul.
Cel mai recent răspuns: liustina , utilizator 12:14, 18 Martie 2010
Da este adevarat, obligatorii sunt cele 42 de zile dupa nastere, dar in total, cele 126 de zile de concediu pre si post natal le poti lua cum vrei tu, atata timp cat iti raman cele 42 de zile dupa nastere..da, dar intrebarea mea era, daca am 62 de zile de post natal, in aceasta perioada, a postantalului, din cate stiu eu poti obtine venituri, deoarece inca nu am intrat in concediu pentru cresterea copilului, nu? eu asa am inteles, ca trebuie intrerupta orice forma de obtinere venit incepand cu data de la care intri in concediu pentru cresterea copilului, corect?
referitor la hotarare, am scris un mesaj pe privat catre tine ..
Multumesc de informatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical, concediu prenatal si postnatal aylynk aylynk Lucrez in invatamant si am o mare nelemurire: de la 12 sept. voi intra in concediu medical, apoi de la 1 oct intru in prenatal, in luna decembrie voi naste. ... (vezi toată discuția)
Perioada de calcul prenatal maly_178@yahoo.com maly_178@yahoo.com Buna ziua. Ma numesc Mihet Alina,am aflat de curand ca voi avea un copil as vrea sa stiu daca perioada de prenatal si lauzie s-a modificat si daca la ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal sau postnatal obligatoriu? oanaelena22 oanaelena22 buna ziua am doua intrebari in legatura cu concediu pre / post natal, stiu ca este un total de 126 zile, din care 42 obligatorii dupa nastere, intrebarea mea ... (vezi toată discuția)