avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Ce sanctiune exista pentru constructie gard zidit fara ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Ce sanctiune exista pentru constructie gard zidit fara autorizatie si acord parti?

Buna ziua,
Am construit in parte din spate a terenului un gard zidit din boltari fara autorizatie si acordul vecinului cu care ma invecinez( nu il gasesc pe proprietarul care nu si- a revendicat terenul). Ce sanctiune sau contraventie este in acest caz, si cum se poate intra in legalitate?
Autorizatia e problema, daca se sesizeaza de la primarie (in 3ani -termen prescristie) amenzile pot fi de cateva mii lei (RON) functie de cum abordezi problema. Cu vecinul, daca nu se plinge, nu-i bai.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

legea ce se refera la imprejmuiri(garduri) maxxwollf maxxwollf buna;ma poate ajuta cineva cu cateva detalii cu privire la constructia(schimbarea unui gard din placi de beton cu un gard zidit din boltari din beton),de fapt ... (vezi toată discuția)
Gardul provizoriu este ilegal? Marcela Emilia Marcela Emilia Buna ziua! Am cumparat un teren intravilan,avem toate autorizatiile,am construit o casa(inca nu este gata).am imprejmuit terenul cu spalieri din beton,bagati ... (vezi toată discuția)
Desfiintare constructie fara autorizatie de construire claudia05 claudia05 Buna seara ! Sunt proprietarul unui teren intravilan intabulat in anul 2009 (pana in anul 2006 acest teren a facut obiectul unui partaj succesoral, iar ... (vezi toată discuția)