avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Venituri exceptate de la acordarea ajutorului de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Venituri exceptate de la acordarea ajutorului de incalzire

Pensia de intretinere cuvenita copiluuil meu face parte din veniturile exceptate de la acordarea ajutorului de incalzire?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 05:41, 22 Octombrie 2009
Nu doamna. In declaratia pe proprie raspundere se trec toate veniturile persoanelor care sunt trecute in aceasta (inclusiv alocatia copilului si pensia alimentara) si aceste venituri intra in calcul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistenta sociala familie monoparentala dumitrunicolae dumitrunicolae in ce conditii pot primi de la stat ajutor , avand in vedere ca imi cresc singur copilul si nu primesc pensia alimentara de la cealalta parte , desi e ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru caldura 2013 cernatelena1989 cernatelena1989 Buna ziua! Daca eu locuiesc la bloc singura pe perioada iernii, iar sotul meu locuieste la tara, in cererea de subventie trebuie sa declar si veniturile ... (vezi toată discuția)
Ajutor caldura tiramisu77 tiramisu77 buna seara, va rog sa ma lamuriti si pe mine asupra unei dileme. vreau sa solicit ajutor de caldura pt iarna ce vine, ne incadram in venituri dar, copilul meu ... (vezi toată discuția)