avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cand intra in vigoare legea radierii auto ?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cand intra in vigoare legea radierii auto ?

Daca' o masina' vanduta' fiscal nu este inmatriculata' in 30 de zile ???
Ultima modificare: Miercuri, 14 Februarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Gabrielcostel , utilizator 04:59, 15 Februarie 2018
Concret care este intrebarea dv?
Sa vehiculat o lege de radiere auto in cazul in care masina cumparata' fara acte prin inmatriculare la ser.circulatie si circuland pe numele fostului propietar sa fie radiata' automat !

ynocentta a scris:

Concret care este intrebarea dv?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in regres - masina vanduta de mai multe ori fara schimbarea proprietarului din acte vorsiht vorsiht Cum il fac pe actualul detinator al autoturismului pe care eu l-am inmatriculat si l-am vandut cu act de vanzare cumparare acum trei ani sa-l radieze din ... (vezi toată discuția)
Radiere masini Hamarsold1234 Hamarsold1234 Eu am doua masini mostenite, una de la unchiul fabricata in 1972, si a inmatriculat-o unchiul meu in 1979, dupa aceea nu a mai inmatricalt-o. A ramas cu numar ... (vezi toată discuția)
Radiere vehicul Roby1967 Roby1967 Am vandut o masina in urma cu 4 ani ! S-a intocmit act de vanzare, am eliberat fisa fiscala...In aceasta perioada ma sina a fost revanduta de mai multe ori , ... (vezi toată discuția)