avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Partaj judiciar. Când se hotărăște plata ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Partaj judiciar. Când se hotărăște plata cheltuielilor de judecată?

Cheltuielile de judecata într-un proces la judecatorie cand se impart?cand se termina procesul sau pana in terminarea lui?
Ultima modificare: Vineri, 16 Februarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 18:15, 15 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Avem deschis un proces de succesiune deschis de catre mine pt impartirea unui apartament,a venit expertul la evaluat apartamentu si ne-am inteles la tranzacție si urmeaza sa mergem sa facem tranzacția iar intrebarea mea este daca cheltuielile se de judecata la final se suporta de catre toate partile implicate in dosar?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca faceti tranzactie aveti in vedere inclusiv aspectul cheltuielilor de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesirea din indiviziune - raport expertiza pentru formarea loturilor Nicoleta Rozinbaum Nicoleta Rozinbaum Pe scurt- 3 mostenitori; unul dintre ei i-a chemat in instanta pe ceilalti 2 pentru iesirea din indiviziune; judecatorul a stabilit ca singurul bun care ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri comune danaanca danaanca Buna ziua! Sunt intr-un proces de partaj,in care partile s-au inteles asupra impartirii bunurilor dar totusi doamna judecatoare a amanat procesul pentru ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune la instanta marryy_lm marryy_lm Buna ziua, am nevoie de indrumarea celor cunosc mai bine procedurile succesorale. In situatia in care mostenitorii nu se inteleg sint indrumati pentru ... (vezi toată discuția)