avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Anexa 24
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Anexa 24

Anexa 24 se eliberează cu toată masa succesorală sau doar pe anumite imobile la cerere? Se eliberează o singură dată cu tot sau pe părţi? De unde mă pot informa, legislaţie?
Vă mulţumesc!
Ultima modificare: Joi, 15 Februarie 2018
leu12, utilizator
Cel mai recent răspuns: leu12 , utilizator 09:08, 16 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se eliberează la cerere și cuprinde toată masa succesorala de pe raza primăriei respective . Cuprinde și toți mostenitorii
Mulţumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditionare eliberare anexa 24 de primarie Eugen Enescu Eugen Enescu Buna ziua , va rog sa ma informati si pe mine intr-o problema, am solicitat primariei eliberarea anexei 24 sesizare de deschidere succesorala, nu vor sa imi ... (vezi toată discuția)
Transfer proprietate operat de primarie in rol marianpopaconsult marianpopaconsult Doresc sa ma adresez instantei de judecata pentru urmatoarea situatie pe care voi incerca sa o detaliez cat mai exact. Bunicul meu, care a decedat in anul ... (vezi toată discuția)
De la ce primaria se elibereaza anexa 24? NewAgeOfDarkness NewAgeOfDarkness De la ce primaria se elibereaza Anexa 24? De la primaria localitatii A unde isi are ultimul domiciliu bunica mea decedata am primit raspuns ca nu detine ... (vezi toată discuția)