avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Plata in cont eronat exonereaza de obligatie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Plata in cont eronat exonereaza de obligatie

Buna ziua,
Am un client (societate!) care s-a gandit sa achite o factura de marfa in contul nostru din Trezorerie in loc de contul unei banci comerciale.
A confirmat ca banii i s-au intors, dar ca este vina noastra ca avem contul de Trezorerie pe factura, drept care nu mai vrea sa plateasca.
Clientul fiind societate comerciala, nu s-a gandit nimeni ca nu stie la ce se foloseste/nu se foloseste contul de trezorerie..
Vreau sa-i trimit o somatie de plata, cu precizarea unor articole de lege in sustinerea mea.
Ma ajutati? Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 15 Februarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: gabrielaion , utilizator 14:00, 15 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plati pfa si facturi MariaBalasa MariaBalasa Sunt, ca PFA, in situatia de a fi platita de firme ( SRL/ SA) diverse prin banca. Pentru platile efectuate emit factura si chitanta dupa ce am banii in cont ... (vezi toată discuția)
Marfa fara factura fara aviz...cum pot recupera banii? Raluca Trenca Raluca Trenca Buna ziua, Sunt noua utilizatoare pe aici. am citit multe din discutiile voastre de pe forum si m-au ajutat destul de mult pentru a intelege mai ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata PAROLIST PAROLIST buna seara.ma confrunt cu o problema si am nevoie de ajutor.mentionez ca sunt titularul unei I.I. in cadrul careia functioneaza un bar.una din firmele care imi ... (vezi toată discuția)