avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie concediu crestere copil

Buna ziua,
Sunt in concediu crestere copil. Angajatorul isi inchide activitatea in Romania si vrea sa imi acorde un beneficiu(bonus) mai mare de 3400 lei si sa incetam colaborarea cu acordul partilor. Acest lucru duce la pierderea indemnizatiei?
Ultima modificare: Joi, 15 Februarie 2018
IrinaSP, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:21, 16 Februarie 2018
Nu va duce la pierderea indemnizatiei.

Plata indemnizației pentru creșterea copilului nu se suspendă în cazul în care persoana îndreptățită primește diverse sume în baza legii, a contractului colectiv de muncă sau a contractului individual de muncă, acordate în perioada concediului pentru creșterea copilului, altele decât cele rezultate din desfășurarea efectivă a unei activități în perioada de concediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil anculita anculita Buna ziua! as vrea sa stiu daca dupa nasterea copilului pot intra in concediu crestere copil doar de la scoala de stat unde predau si sa lucrez in continuare ... (vezi toată discuția)
Bonus in ccc SAnca85 SAnca85 Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca am dreptul in timpul CCC la un venit suplimentar, fara a pierde indemnizatia? E un bonus, inca nu stiu valoarea, pentru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, rog o opinie pe speta urmatoare: avand in vedere faptul ... Szabinorum Szabinorum Buna ziua, Rog o opinie pe speta urmatoare: Avand in vedere faptul ca sunt in concediu de maternitate inca din luna august 2022, am dreptul sa primesc de la ... (vezi toată discuția)