avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Biroul de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Biroul de credit

Buna ziua, am si eu o problema, m-am trezit automat raportata in biroul de credite fara sa fiu anuntata in prealabil pt 40 lei. Ce pot sa fac? eu am fost plecata, inainte apucasem sa platesc jumate duin suma care e doar 85 lei pe luna, si trebuia acum cand m-am intors. La ei daca sun gasesc greu ca intre robot sa vad efectiv cat am total de plata, si culmea pana ieri nu au sunat nu m-au anuntat in prelabil si azi dimineata au trimis un mail cu suma de plata. Ce pot sa fac in situatia de fata? nu m-a sunat si nu m-a avertizat nimeni mai ales ca niciodata in istoric se vede nu am avut restanta in biroul de credite. Va rog sa primiti toata consideratia si va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alina Rosu , Evaluator 09:35, 27 Februarie 2018
La acordarea creditului ati semnat un contract de imprumut si ati primit un grafic de rambursare ce trebuie respectat; prin acel grafic ati fost informata asupra datelor scadente a creditului si a sumelor lunare de plata.
Chiar daca ati fost raportata la Biroul de credit, veti putea obtine pe viitor un alt credit (suma restanta a fost de numai 40 lei si a fost un caz singular), cu conditia sa va platiti urmatoarele rate scadente la termen.
O zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rambursare credit nicoss59 nicoss59 Am achitat în avans 50% dintr-un credit de nevoi personale la sfârşitul lui septembrie. Am primit un grafic de rambursare cu rată fixă (200 RON). Am ... (vezi toată discuția)
Probleme overdraft bia_2003 bia_2003 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat privind o problema cu un overdraft. Lucrez in invatamant si am un overdraft. In perioada de vara s-a intarziat cu ... (vezi toată discuția)
Informare raportare biroul de credit AdrianaM AdrianaM Buna seara, Pe scurt. M-am trezit in Biroul de credit pt o datorie aferenta unui credit contractat la CEC in 2018. Acel credit trebuia sa fie preluat de ... (vezi toată discuția)