avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... beneficiar despagubire
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

beneficiar despagubire

Va rog un punct de vedere: proprietar auto pers fizica straina poate solicita plata in contul unei societati care nu are nici o legatura cu dosarul de dauna? Nu este nici unitate reparatoare, nici nu a prestat vreun serviciu care are legatura cu dauna.
Cel mai recent răspuns: IRIS AG BROKER de ASIGURARE , Consultant asigurari 08:46, 16 Februarie 2018
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

In asigurari regula este aceea sa despagubesti persoana care a suferit pagube/ daune. Daca o societate terta a achitat/ suportat o dauna in numele proprietarului, atunci, persoana imputernicita abilitata sa semneze cererea de despagubire (din acel dosar) poate solicita plata catre acea societate, cu conditia sa faca dovada achitari/ plati prejudiciului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare auto obligatorie marius14 marius14 Am o intrebare referitoare la politele auto obligatori. Masina noastra este inmatriculata pe numele sotiei,dar ea nu are carnet de conducere.In cazul ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face impotriva vecinilor care te inunda drama drama Sunt inundat destul de des de vecinii care locuiesc la etajul superior, ultima oara timp de 3 zile consecutiv. Problema este ca atunci cand am fost sa le atrag ... (vezi toată discuția)
Polita rca - licenta taxi lukeluk lukeluk Buna ziua. Am avut un accident in care eu am fost vinovat. Am intrat cu masina in spatele unui taximetru. Am fost la societatea unde am RCA-ul si s-a ... (vezi toată discuția)