avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... obtinere copie conforma dupa anumite articole din ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

obtinere copie conforma dupa anumite articole din Codul civil

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti cum pot obtine o copie conforma dupa anumite articole din Codul civil (deci nu tot documentul). Trebuie sa fac recunoscuta o decizie judecatoreasca data in Romania in strainatate si mi se cere copie conforma dupa acele articole indicate in hotarare. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 20:33, 15 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu am mai intalnit o astfel de speta. Faptul ca articolele sunt din Codurile CIvile sau Penale ar trebuis a fie suficient. Incercati sa mergeti la notaria si sa intrebati daca pot emite un astfel de document.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calomnie,denigrare,declaratie mincinoasa tib71stef2008 tib71stef2008 In urma cu un an jumate am fost reclamat de un nr .de pers.ca as fi facut ceva(mai multe)fara dovezi (cu toate ca sustineau ca au),am fost dus la ... (vezi toată discuția)
Divort anglia blackpool blackpool Buna ziua. Sunt casatorita cu un cetatean britanic, casatoria a fost efectuata la Cluj. Divortul nostru se va pronunta pe data de 8 mai. Cand ne-am ... (vezi toată discuția)
Program vizitare minor niculaucarmen niculaucarmen in urma unui divort, minorul rezultat in urma casatoriei a fost incredintat tatalui intrucat mama este plecata din tara. Mama a solicitat instantei sa i se ... (vezi toată discuția)