Buna ziua,
Am un proces de sase ani pe fond funciar. Pe scurt, imi lipsesc 124 mp de intravilan. Cheia problemei este o cale de acces aflata in capul parcelei si care permitea accesul la proprietatea vecinului. Aceasta c
ale de acces, DS trecut in actele primariei, in registrul de inventar are cotele 2x18 metri. La fata locului are 5.42x11,45 metri aproximativ. Expertul spune ca este o eroare, desi in documentele primariei drumul are aceste cote. Ce pot face?
Acest expert este ales in urma obiectiunilor facute la expertiza expertului anterior. Argumentele mele au fost bazate pe documente oficiale(registrul cadastral, registrul de inventar al drumurilor). Acest drum este si in domeniul public, dar este ocupat de parati. Vom face si de aceasta data obiectiuni. Ideea este ca expertii formeaza un fel de clan. daca unul merge pe o concluzie, urmatorii din acelasi dosar nu au curajul sa il contrazica pe precedentul. Sau poate mai e si altceva la mijloc.
Anatol2017, nu aveți voie să deschideți mai multe topicuri cu același subiect. Vă rog să cititți regulamentul forumului: avocatnet.ro/forum/main/regu...