avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Expertize topografice
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Expertize topografice

Buna ziua,
Am un proces de sase ani pe fond funciar. Pe scurt, imi lipsesc 124 mp de intravilan. Cheia problemei este o cale de acces aflata in capul parcelei si care permitea accesul la proprietatea vecinului. Aceasta c
ale de acces, DS trecut in actele primariei, in registrul de inventar are cotele 2x18 metri. La fata locului are 5.42x11,45 metri aproximativ. Expertul spune ca este o eroare, desi in documentele primariei drumul are aceste cote. Ce pot face?
Ultima modificare: Joi, 15 Februarie 2018
Anatol2017, utilizator
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 19:58, 15 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Acest expert este ales in urma obiectiunilor facute la expertiza expertului anterior. Argumentele mele au fost bazate pe documente oficiale(registrul cadastral, registrul de inventar al drumurilor). Acest drum este si in domeniul public, dar este ocupat de parati. Vom face si de aceasta data obiectiuni. Ideea este ca expertii formeaza un fel de clan. daca unul merge pe o concluzie, urmatorii din acelasi dosar nu au curajul sa il contrazica pe precedentul. Sau poate mai e si altceva la mijloc.
Anatol2017, nu aveți voie să deschideți mai multe topicuri cu același subiect. Vă rog să cititți regulamentul forumului:
avocatnet.ro/forum/main/regu...

Doamna Zaharia, puteți urmări discuția aici:
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza topografica Anatol2017 Anatol2017 Buna ziua, Am un proces de sase ani pe fond funciar. Pe scurt, imi lipsesc 124 mp de intravilan. Cheia problemei este o cale de acces aflata in capul parcelei ... (vezi toată discuția)
Plangere penala expert topo Anatol2017 Anatol2017 Am depus plangere penala pentru marturie mincinoasa contra unui expert topo. Au fost concluziile raportului de expertiza pe care le-am catalogat drept ... (vezi toată discuția)
Raport expertiza tehnica "eronata?!" om32 om32 Buna ziua! Intrun proces de partaj s-a cerut raport de expertiza tehnica asupra unui imobil , casa situata pe o suprafata de teren de 2000 mp.respectiv ... (vezi toată discuția)