ma poate ajuta cineva cu un model de notificare pe care sa o trimit vecinei care m-a inundat?
am citit topicurile legate de aceasta problema si m-am lamurit cum e cu actiunea in instanta, dar vreau sa ii trimit mai intai o notificare...
inundatia s-a produs deoarece a lasat aerisirea la calorifer deschisa si cand s-a dat drumul la caldura nu era acasa.
Subsemnata ..(dumneavoastra)............, domiciliata in..................., str. ............
.............. nr. .........., bloc ........., scara ......., etaj ......, apart. ........, sector/judet .....
................, in calitate de proprietar al apartamentului mai sus mentionat
VA NOTIFIC URMATOARELE:
In data de ....................................................................
drept pentru care, va somez:
1. in termen de 5 zile sa efectuati reparatiile instalatiei de incalzire a dumneavoastra (daca e cazul),
2. in termen de 15 zile sa efectuati zugravirea....
In caz contrar ma simt nevoita sa apelez la instanta, cerandu-va nu numai costul reparatiei cu zugravitul dar si daune cominatorii.
da, sigur ca am incercat
desi sta la ultimul etaj, spune ca nu este de la ea, ca a venit ploaia direct la mine, ca la ea este uscat
administratorul mi-a spus ca au venit unii de la o firma sa repare mai multe defectiuni si au fost si la ea si era aerisirea caloriferului deschisa
eu am asigurare, deci nu o sa o dau eu in judecata, dar pentru binele ei as prefera sa repare ea, fara interventia societatii de asigurari
numai ca nu vrea sa vorbeasca cu mine, si ma gandeam ca daca ii trimit notificare isi da seama ca este mai bine sa plateasca zugraveala si gata
Tripla inundatie
David987
La finalul lunii iulie a acestui an am fost inundat in bucatarie de vecina de deasupra. Eu stau la etajul 2, ea la etajul 3. Am chemat mesteri care au spart ... (vezi toată discuția)