avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Exercitare profesie de psiholog - cum pot face asta?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Exercitare profesie de psiholog - cum pot face asta?

Cum pot exercita LEGAL profesia de psiholog, dacă nu am cabinet?
Cel mai recent răspuns: Psiholog Baidac , utilizator 14:42, 16 Februarie 2018
Ar trebui să scrie în Legea și statutul profesiei dvs. care sunt formele legale de exercitare a profesiei .
Prin incheierea unui c.i.m. este o posibilitate.

Legea 213/2004
art. 6
Exercitarea profesiei de psiholog se desfăşoară:
a) în sectorul privat, în regim salarial, sau independent cu drept de liberă practică, potrivit dispoziţiilor prezentei legi şi ale altor reglementări şi acte normative în vigoare;

b) în sectorul public, în care psihologii au, după caz, statutul de funcţionar public, cadru didactic şi alte funcţii, potrivit prevederilor legilor speciale şi regulamentelor sau statutelor instituţiei respective.
Bun. Și asta ce înseamnă? Să zicem că vreau să merg doar la domiciliul persoanei! De ex. contractul dintre mine și beneficiar, cere să trec cabinetul, iar eu nu am.

Cornel Vasile a scris:

Prin incheierea unui c.i.m. este o posibilitate.

Legea 213/2004
art. 6
Exercitarea profesiei de psiholog se desfăşoară:
a) în sectorul privat, în regim salarial, sau independent cu drept de liberă practică, potrivit dispoziţiilor prezentei legi şi ale altor reglementări şi acte normative în vigoare;

b) în sectorul public, în care psihologii au, după caz, statutul de funcţionar public, cadru didactic şi alte funcţii, potrivit prevederilor legilor speciale şi regulamentelor sau statutelor instituţiei respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara,deranjez si eu cu o intrebare însă nu stiu daca ... Racordor123 Racordor123 Buna seara,deranjez si eu cu o intrebare însă nu stiu daca am postat in categoria bună. O persoană care a absolvit facultatea de psihologie cu masterat in ... (vezi toată discuția)
Exercitare profesie psiholog fara ci Monica R Monica R Buna seara, va rog, cum pot profesa ca psiholog / psihoterapeut angajat al unui cabinet de medicina de familie? Astept cu deosebit interes raspuns. (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o întrebare legata de angajarea ca psiholog in ... Dinca Luminița Dinca Luminița Buna ziua! Am o întrebare legata de angajarea ca psiholog in domeniul securitatii apararii naționale la o firma de paza. Pot fi angajata direct de firma ... (vezi toată discuția)