avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Am o întrebare legata de angajarea ca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Am o întrebare legata de angajarea ca psiholog in ...

Buna ziua! Am o întrebare legata de angajarea ca psiholog in domeniul securitatii apararii naționale la o firma de paza. Pot fi angajata direct de firma fara a avea cabinet?( nu prin colaborare). Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:10, 9 Iulie 2023
Exercitarea profesiei de psiholog se desfășoară:
a) în sectorul privat, în regim salarial, sau independent cu drept de liberă practică, potrivit dispozițiilor prezentei legi și ale altor reglementări și acte normative în vigoare;
b) în sectorul public, în care psihologii au, după caz, statutul de funcționar public, cadru didactic și alte funcții, potrivit prevederilor legilor speciale și regulamentelor sau statutelor instituției respective.
[ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 9 Iulie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exercitare profesie de psiholog - cum pot face asta? Psiholog Baidac Psiholog Baidac Cum pot exercita LEGAL profesia de psiholog, dacă nu am cabinet? (vezi toată discuția)
Exercitare profesie psiholog fara ci Monica R Monica R Buna seara, va rog, cum pot profesa ca psiholog / psihoterapeut angajat al unui cabinet de medicina de familie? Astept cu deosebit interes raspuns. (vezi toată discuția)
Buna seara,deranjez si eu cu o intrebare însă nu stiu daca ... Racordor123 Racordor123 Buna seara,deranjez si eu cu o intrebare însă nu stiu daca am postat in categoria bună. O persoană care a absolvit facultatea de psihologie cu masterat in ... (vezi toată discuția)