avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara,deranjez si eu cu o intrebare însă nu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara,deranjez si eu cu o intrebare însă nu stiu daca ...

Buna seara,deranjez si eu cu o intrebare însă nu stiu daca am postat in categoria bună.
O persoană care a absolvit facultatea de psihologie cu masterat in 2004 mai avea nevoie de atestat de libera practica de la colegiul psihologilor sau pe atunci nu exista colegiu inca?Exista o lege care reglementează asta dar nu o prea inteleg.Legea 213/2004.Așadar in 2004 faptul că absolveai facultatea de psihologie iti conferea titlul de psiholog fara a mai avea aprobare de la colegiu si aveai drept de libera practica?
Ultima modificare: Miercuri, 1 Decembrie 2021
Racordor123, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 03:52, 2 Decembrie 2021
Exercitarea profesiei de psiholog se desfășoară:
a) în sectorul privat, în regim salarial, sau independent cu drept de liberă practică, potrivit dispozițiilor prezentei legi și ale altor reglementări și acte normative în vigoare;
b) în sectorul public, în care psihologii au, după caz, statutul de funcționar public, cadru didactic și alte funcții, potrivit prevederilor legilor speciale și regulamentelor sau statutelor instituției respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exercitare profesie de psiholog - cum pot face asta? Psiholog Baidac Psiholog Baidac Cum pot exercita LEGAL profesia de psiholog, dacă nu am cabinet? (vezi toată discuția)
Exercitare profesie psiholog fara ci Monica R Monica R Buna seara, va rog, cum pot profesa ca psiholog / psihoterapeut angajat al unui cabinet de medicina de familie? Astept cu deosebit interes raspuns. (vezi toată discuția)
Daca am diploma de facultate de psihologie si diploma de practitioner nlp pot practica online? Tunel Tunel Daca am diploma de facultate de psihologie si diploma de Practitioner NLP pot profesa online cu clienti din punct de vedere legal ,ce conditii ar fi in afara ... (vezi toată discuția)