avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Retragere copil de la sport. Care este procedura?
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Retragere copil de la sport. Care este procedura?

Buna ziua. Intrebarea mea este, cum as putea sa-mi retrag copilul de la ora de educatie fizica,copilul meu este in clasa 1 si ne aflam intr-un conflict cu acest profesor de sport mai exact agresiuni fizice asupra copilului meu dar si a altor copii. Va multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Februarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Julia Con , utilizator 20:58, 16 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc pentru sfaturi, nu trec sub tacere ci urmez pasii legali, amsesizat invatatorul eu impreuna cu mai multi parinti, acesta a sesizat conducerea institutiei care la trei luni de la descoperirea primei agresiuni fizice care a avut loc asupra mai multor elevi nu a dat nici o rezolvare iar profesorul a repetat agresiunile fizice si verbale drept urmare am depus o cerere de audienta la conducere institutiei cu nr. de inregistrare si vom depune o sesizare si la ISJ si totodata vom sesiza si organele de ancheta printr-o plangere penala dat fiind caracterul repetitiv al faptelor si presupunem si incercarea de musamalizare a faptelor de catre conducerea institutiei.Daca am omis vreun pas sau am facut prea multi va sunt recunoscatoare daca ma puteti indruma mai bine cu pasii pe care ii am de facut de aceea intreb daca in situatia expusa pot retrage legal copilul de la ora de sport cel putin pana la terminarea anchetelor.Cu stima si respect o mama care a imbratisat ATITUDINEA, nu tacerea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violenta psihologica din partea invatatorului mihaialbert mihaialbert Buna ziua. Copilul meu este in clasa a doua. La ora de sport de patru ori a fost agresat fizic de catre colegii lui. Am adus la cunostiinta profesorului de ... (vezi toată discuția)
Sportul la romani trope_doi trope_doi In primul rand vreau sa precizez ca sportul este o activitate necesara, benefica pentru sanatate atunci cand este practicat cu regularitate si organizat. Se ... (vezi toată discuția)
Sport-ÎnvĂȚĂturĂ Mădă.6 Mădă.6 Un băiat de 18 ani este atlet în cadrul unui club sportiv. După ce a obținut titluri importante (ce mai important-Campion European la Alergare Montană) ... (vezi toată discuția)