avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... revizuire decizie pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

revizuire decizie pensie

Buna ziua, am o intrebare la care v-as ruga sa primesc o lamurire, se poate face o cerere de revizuire pentru pensie eu fiind beneficiar al legii 192/2015 care se calculeaza diferit fata de legea 155/2015, desi nu am primit decizia cu pensia recalculata si in acest caz nu am ce contesta casei de pensii pentru a actiona in judecata pentru a se stabili eventual o discrepanta fata de aceste doua legi care se refera la acelasi subiect
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 10:05, 17 Februarie 2018
Succes atunci pentru rezolvarea cauzei, noi cei din minerit care ne inscriem pe 192 dar aranjati prin artificiul HG. 291 se pare ca avem cu ce sa iesim odata ce efectul este cu totul altul de la 192 la 155 dar blocati prin neemiterea de noi decizii de pensionare pentru multi beneficiari ai 192
Din cate am observat minerii procedeaza in felul urmator:
1)Fac plangere prealabila guvernului
2)Cer in instanta (curtea de apel) anularea H.G.291/2017
Urmeaza intampinari si raspunsuri la intampinari.
Adica documente de redactat.
Pentru acest lucru aveti nevoie de un avocat.
Fara avocat si fara studii juridice sansele sunt egale cu zero.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensii abraham vasile abraham vasile daca pentru mineri pensionati pana in 2011 se vor recalcula pensiile comform gr. de munca gr 1 si gr 2 sau doar pentru cei de dupa 2011 - noi nu avem ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie cu grupe de munca , pentru persoane cu handicap mediu ionescuion34@yahoo.com ionescuion34@yahoo.com Sant pensionat la data de - 01 09 1999 - ,pentru limita de varsta si vechime integrala ,conform legii -3/1977 - coroborata cu legea -57/1992 -, ... (vezi toată discuția)
Aplicarea legii 192 pe2015 teodorflore8 teodorflore8 Buna seara Postam in forum,in urma cu 4 ani,mai precis,joi29 martie ora 12 si 40 de minute,intrebarea ,,ACTIVITATE IN SUBTERAN,STAGIUL TOTAL DE COTIZARE ... (vezi toată discuția)