avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Codebitor m
Discuție deschisă în Executare silită

Codebitor m

Buna ziua,
In anul 2014 am stat ca și codebitor pa un credit de nevoi personale pentru soacra mea. Aceasta anul trecut nu a mai achitat ratele câteva luni și a ajuns la un birou de executare silită.Eu nu am știut de aceasta situație decât atunci când am primit la locul de munca o hotărâre de proprire. Menționez ca soacra mea lucrează, are loc de munca. Este legală aceasta proprire?
Cel mai recent răspuns: Marmiha , utilizator 19:43, 16 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Anterior popririi trebuia sa existe o somatie prin care vi se aducea la cunostinta despre obligatia Dvs de a contribui la rambursarea creditului

[b de Avocat "Dragos Barnea Madalin" a scris:[m
Anterior popririi trebuia sa existe o soma prin care vi se adea la cunostinta despre obligati Dvs de a contribui la rambursarea creditului
o
Dacă voi face contestație?am vreo șansa? este corect sa îmi fie aplicată aceasta proprire deși soacra lucrează și ii este aplicată aceasta proprire?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cu privire la eventualele sanse nu ma pot pronunta. Cat priveste posibilitatea formularii unei contestatii, acesta este dreptul Dumneavoastra procesual de care puteti face uz in virtutea dispozitiilor art.712 Cod procedura civila.

Dar de ce mi se aplica și mie acea proprire ? In condițiile in care soacra lucrează și are venit?
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Februarie 2018
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita codebitor Verisss Verisss Buna ziua, In urma cu 8 ani am contractat in calitate de codebitor (sotul fiind titular) un credit de nevoi persoanale - 14000 Euro, bani pe care i-am ... (vezi toată discuția)
Rate neachitate paul26 paul26 Buna seara, Am si eru o intrebare...in 2008 am facut 2 credite de nevoi personale (numai asa am putut), pt dezvoltarea propriei mele afacere care incet, incet ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru un credit de nevoi personale AlexandruDumitru AlexandruDumitru Buna ziua. Tatal meu a contractat in anul 2008 un credit de nevoi personale in valoare de 25000 lei. A reusit sa plateasca acest credit luna de luna timp ... (vezi toată discuția)