avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... solutionare dosar accident cu vatamare corporala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

solutionare dosar accident cu vatamare corporala

Buna seara ,am avut un accident in judetul braila persoana de langa mine din autoturism a avut vatamari corporale care au necesitat 12 zile de spitalizare si 7 zile concediu medical . Persoana vatamata a dat declaratie la notariat "declar ca nu am nici un fel de pretentie ,de nici o natura ,fata de autorul accidentului precum si ca nu solicit expertiza medico-legala" agentul de politie de la ipj Braila care instrumenteaza cazul refuza sa primeasca declaratia data de partea vatamata spunand ca nu este valabila si ca trebuie sa merg la politie din Braila impreuna cu persoana vatamata pentru a face o expertiza medico-legala la Braila si sa dea personal o declaratie ca nu are nici un fel de pretentie .
Mentionez ca ambele parti avem domiciliul in Bucuresti si nu ne putem deplasa la braila ,care este solutia pentru ca agentul de politie sa inchida dosarul .va multumesc pentru ajutor#-o
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 21:38, 21 Octombrie 2009
sustin erea politistului este de-a dreptul hilara.
din moment ce o declaratie data in fata unui notar este folosita cu brio in instanta cum de nu poate fi folosita in fata unui biet politist?:">
Incercati sa trimiteti un original din declaratia notariala pe adesa Politiei Rutiera BR,pt dosar cercetare accident din data...etc.,etc.Nu uitati de confirmarea de primire.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Octombrie 2009
nucu$, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza institutul medico legal este obligatorie ? adrian nicolae adrian nicolae am avut un accident cu autoturism propietate personala {am evitat un caine dupa care am avut impactul cu un pom), aveam viteza legala,nu am consumat bauturi ... (vezi toată discuția)
Retinere permis conducere art .184 .c.p adrian nicolae adrian nicolae conduceam autoturismul proprietate personala,pe un drum judetean in sensul de mers avand o viteza intre 70 -90km ora, a aparut un caine ,am incercat sa il evit ... (vezi toată discuția)
Reexaminare sau contestare certiifiicat medico legal? feriha feriha Buna ziua.As dori sa ma sprijiniti cu un sfat in ce priveste certificatul medico legal emis in urma unui accident auto.In speta, in urma unui accident auto, ... (vezi toată discuția)