avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociație cu utilități neplătite din 2010. Este ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociație cu utilități neplătite din 2010. Este adevărat ce susține administratora, că datoriile din ultimii 5 ani sunt prescrise?

Buna ziua avem o problema mare la asociatia noastr sintem la zi cu consumurile ca sa aflam de la salubriserv ca doamna administrator na platit nici o factura din 2010 doarece navem presedinte si cenzori am aflat tirziu ce avem de facut am facut o sedinta si doamna nea comunicat ca nu mai trebe sa platin ca se prescrie ultimile 5 ani dar noi am platit va rog ajutatine ce demersuri trebe sa facem Multumim.
Ultima modificare: Luni, 19 Februarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Lumyna , utilizator 16:24, 25 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
As vrea sa fac o completare.
Pana la rezolvarea dosarului penal, presedintele, administartorul si cenzorul si-au trecut casele pe numele copiilor. Fostul presedintele si vandut apoi casa si acum locuieste bine mersi in Anglia. Toate datele le avem de la OCPI, unde am incercat o instituire de sechestru imobiliar dar expertiza nefiind finalizata nu am obtiunt acest lucru.
Desi din expertiza realizata de asociatie a rezultata ca bani existau in caserie dar acesti oameni nu au dorit clarificarea situatiei la utilitati.
Si practic am platit totul de doua ori.
Cu RADET ne judecam. Avem apa calda si caldura inchise din 2014.

Va doresc rabdare si multa bafta!
Buna ziua am o noutate cineva ma sugerat sa intru la dosare mures si sa caut asociatile care le are doamna deci ia are 12 asociati leam luat pe rind si spre mirarea mea opt asociati au primit exetutarea silita va dau un exemplu aveau o datorie de 27.000 lei si instanta le obliga sa plateasca 3.500 lei deci se sterg noi navem inca o hotarire judecatoreasca da avem in schimb de la aqaserv 17.000si ceva deci noi am platit doamnei salubbriservu daca instanta la prescris inseamna ca administratoarea ramine cu bani in buzunar de la atitea asociatie sau trebe sa returneze proprietarilor??
~ Conținut șters la cerere ~
Stati linistit ca nul tinem il schimbam si il dam in judecata chiar daca ne prescrie datoriile Salubrisevu merita sa fie platit ca siau facut datoria noi locatari sintem multumiti de iei imi pare rau ca nau cistigat in istanta numa ultimi 2 ani

Alte discuții în legătură

Se da urmatoarea situatie: administratora de la scara blocului ... duude duude Se da urmatoarea situatie: Administratora de la scara blocului unde sta mama mea, a murit acum cateva luni. Dupa ce a murit, s-a aflat ca de 3 ani de zile nu ... (vezi toată discuția)
Plati datorii furnizori DanAlyna DanAlyna Buna ziua, In cadrul Adunarii Generale s-au luat urmatoarele decizii: - bugetul de cheltuieli pentru: presedinte: 100 lei/luna; lucrari ce nu necesita ... (vezi toată discuția)
Care este procedura de urmat in cazul in care presedintele, administratorul si toti ceilalti din comitet au deturnat fonduri ale blocului Viorel M. Viorel M. In urma cu jumatate de an administratorul a deturnat cca. 16.000 ron din încasările pe întreținere, si acum nu este de gasit. Se pare ca a plecat si cu ... (vezi toată discuția)