avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Raport de risc maternal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Raport de risc maternal

Buna ziua
Cat dureaza pentru a fi intocmit un raport de risc maternal???
Eu am anuntat in scris angajatorul acum 2 saptamani ( 10 zile lucratoare ) insa acesta mi- a spus ca s-a incadrat in termen pentru a depune actele necesare si asteapta respunsul de la medicul de medicina muncii.
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:02, 17 Februarie 2018
Medicul de medicina muncii din direcţia de sănătate publică teritorială şi inspectoratul teritorial de muncă, în termen de maximum 30 de zile lucrătoare de la data informării acestora de către angajator, efectuează verificarea condiţiilor de muncă ale salariatei care a anunţat angajatorul în scris că se află în una dintre situaţiile prevăzute la art. 2 lit. c)-e) din OUG 96/2003.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În cât timp poate sa mi se dea raspuns? Bianca@ Bianca@ Daca mi-am trimis actele pt.concediu risc maternal ,la birou-de unde merg la medicina muncii. ......În cât timp poate sa mi se dea raspuns?pt.ca doctorul de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. acum 15 zile am depus la hr documentele pentru întocmirea ... KymBeatrice KymBeatrice Bună ziua. Acum 15 zile am depus la HR documentele pentru întocmirea dosarului de risc maternal și încă nu am primit un răspuns de la medicina muncii ... (vezi toată discuția)
Gravida la locul de munca Toshminutzs Toshminutzs Buna, am ramas insarcinata, am depus catre angajator adev plus anuntare angajator gravida am primit de la ei o foaie in care scria ca nu sunt supusa nici unu ... (vezi toată discuția)