avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. Acum 15 zile am depus la HR documentele ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. Acum 15 zile am depus la HR documentele pentru întocmirea ...

Bună ziua. Acum 15 zile am depus la HR documentele pentru întocmirea dosarului de risc maternal și încă nu am primit un răspuns de la medicina muncii dacă se aproba sau nu. În cât timp ar trebui sa dea un răspuns medicina muncii ? Stiu ca angajatorul are 10 zile de când este anunțat dar ma interesează strict cei de la medicina muncii ce termen de răspuns au pentru ca cei de la serviciu spun ca poate dura și 2 luni,ceea ce mi se pare absurd.. Dacă condițiile de muncă nu sunt ok pentru a-mi desfășura activitatea cum pot sa aștept 2 luni după un răspuns? Ma gândesc ca și cei de la medicina muncii au un termen pentru a evalua condițiile de muncă și a emite un raport,dar nu găsesc articolul unde scrie acest termen.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:11, 23 Iunie 2023
Medicul de medicina muncii din direcţia de sănătate publică teritorială şi inspectoratul teritorial de muncă, în termen de maximum 30 de zile lucrătoare de la data informării acestora de către angajator, efectuează verificarea condiţiilor de muncă ale salariatei care a anunţat angajatorul în scris că se află în una dintre situaţiile prevăzute la art. 2 lit. c)-e) din ordonanţa de urgenţă 96/2003

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raport de risc maternal andreea_zhr andreea_zhr Buna ziua Cat dureaza pentru a fi intocmit un raport de risc maternal??? Eu am anuntat in scris angajatorul acum 2 saptamani ( 10 zile lucratoare ) insa ... (vezi toată discuția)
În cât timp poate sa mi se dea raspuns? Bianca@ Bianca@ Daca mi-am trimis actele pt.concediu risc maternal ,la birou-de unde merg la medicina muncii. ......În cât timp poate sa mi se dea raspuns?pt.ca doctorul de ... (vezi toată discuția)
Concediu risc maternal ionel_chihaia ionel_chihaia Buna ziua, Va rog sa ma indrumati in urmatoarea problema: - sotia este insarcinata in 13 saptamani si are risc de sarcina. Pana acum medicul ginecolog i-a ... (vezi toată discuția)