avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... În cât timp poate sa mi se dea raspuns?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

În cât timp poate sa mi se dea raspuns?

Daca mi-am trimis actele pt.concediu risc maternal ,la birou-de unde merg la medicina muncii. ......În cât timp poate sa mi se dea raspuns?pt.ca doctorul de fam.sa-mi poată elibera concediu medical.
Mulțumesc ! Anticipat Cui Răspunde
Ultima modificare: Miercuri, 14 Martie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:42, 14 Martie 2018
1. OUG 96/2003
art.7
(1) În termen de 10 zile lucrătoare de la data la care angajatorul a fost anunţat în scris de către o salariata că se află în una dintre situaţiile prevăzute la art. 2 lit. c)-e), acesta are obligaţia să înştiinţeze medicul de medicina muncii, precum şi inspectoratul teritorial de muncă pe a cărui rază îşi desfăşoară activitatea.

(2) De la data primirii înştiinţării medicul de medicina muncii şi inspectoratul teritorial de muncă vor verifica condiţiile de muncă ale salariatei la termenele şi în condiţiile stabilite prin normele de aplicare a prezentei ordonanţe de urgenţă.

2. Medicul de medicina muncii din directia de sanatate publica teritoriala si inspectoratul teritorial de munca, în termen de maximum 30 de zile lucratoare de la data informarii acestora de catre angajator, efectueaza verificarea conditiilor de munca ale salariatei care a anuntat angajatorul în scris ca se afla în una dintre situatiile prevazute la art. 2 lit. c)-e) din ordonanta de urgenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Risc maternal delia2007 delia2007 Buna ziua! Am o salariata care este insarcinata in 17 saptamani si are scrisoare de la medicul ginecolog...prezinta risc maternal....ce trebuie sa fac eu ,in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. acum 15 zile am depus la hr documentele pentru întocmirea ... KymBeatrice KymBeatrice Bună ziua. Acum 15 zile am depus la HR documentele pentru întocmirea dosarului de risc maternal și încă nu am primit un răspuns de la medicina muncii ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! - sarcină cu risc Ana-Maria 90 Ana-Maria 90 Bună ziua! Sunt însărcinată în 24 de săptămâni! Pe data de 08.10.19 am dus la servici o scrisoare medicala cu probleme în sarcina pentru a beneficia ... (vezi toată discuția)