avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Radiere auto in strainatate
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Radiere auto in strainatate

Buna ziua,

As dori sa stiu ce acte sunt necesare radierii in Romania a unui autovehicul inmatriculat in Romania, dar care va fi predat la casare in strainatate (Franta). Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 13:04, 17 Februarie 2018
Pentru a va lamuri, pe deplin, asupra actelor care va sunt necesare sa radiati un vehicul inmatriculat in Romania, verificati site-ul institutiei cu pricina: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radierea unei masini din romania, inmatriculata in strainatate mihai8888 mihai8888 fiti amabil daca ma puteti ajuta cu niste informatii,miam inscris masina in strainatate si rebuie sa o radiez in romania,de ce acte am vevoie?o poate radia ... (vezi toată discuția)
Un autovehicul neinscris pe numele meu poate fi dat la rabla George-Mihai George-Mihai Buna ziua, Inainte de a ma face de ras ca nu ma pricep, precizez ca am rasfoit \"enternetele\" pe toate partile vreo 5 zile si n-am gasit raspuns. Detin ... (vezi toată discuția)
Caut informatii ptr rabla neagu ctin neagu ctin Am o masina Dacia cumparata de 3 ani. Am cumparat-o radiata, de la o firma, cu factura, cu carte de identitate, dar in loc de certificat de inmatriculare avea ... (vezi toată discuția)