intr o firma vine un control ITM, patronii firmei completeaza declaratia data de angajat -formularul standard si pe aceasta apare 2 scrisuri
1. ce se intampla daca ulterior luarii acestei declaratii angajatul face reclamatie la ITM ?
In aceasta firma nu exista state de plata, fluturasi , pontaje , evidenta concediilor medicale , dupa ce pleaca controlul patronii le dau angajatilor pentru complterare si semnare .
2. ce se intampla daca un angajat declara cele de mai sus la ITM dupa ce este dat afara ?
Daca doriti sa se intample ceva in beneficiul lucratorilor, aceste aspecte trebuie sesizate ITM, in scris, cu nr. de inregistrare/ data. Sesizarea poate fi semnata de mai mulkti lucratori aflati in aceeasi situatie. Sesizarea poate fi trimisa prin posta cu confirmare de primire.
In baza sesizarii, ITM va declansa o ancheta, in urma careia ca dispune firmei intrarea in legalitate. ITM va aplica o sanctiune contraventionala angajatorului.
Pe un document/ declaratie semnat(a) si datat(a) nu pot aparea 2 scrisuri.
Can se vine in control cei de la ITM dau formulare angajatilor, angajatii au completat formularul sus cu datele lor si angajatorul-patronul jos a trecut ce a vrut el - a trecut ca se dau sporuri cu toate ca nu se dau, a trecut ca se dau fluturasi , a trecut ca pauza de masa e de 1 ora si in realitate este de 10-15 minute, a bifat ca se lucreaza o singura Sambata pe luna si in realitate se lucreaza toate sambetele , a trecut ca angajatul a primit 1 exemplar de la CIM si copie dupa fisa postului si in realitate angajatii nu au p[rimit asa ceva .
3 dintre angajati au avut o cearta dupa plecarea celor de la ITM si acuma vor sa spuna adevarul !
Am uitat sa spun ca in firma se dau bani la NEGRU , pe langa cei din CIM se da dublu fara nici un act , la sfarsitul zilei apar niste banuti din care se platesc angajatii ( o parte provin din ciubucurile zilnice si o parte sunt scosi prin facturi fictive pe alte firme ).
Buna ziua
Daca doriti ca ITM-ul sa mearga in control la societate pentru a verifica aceste aspecte, va sfauiesc sa depuneti o sesizare in scris la ITM prin care descrieti toate cele intamplate, cu specificarea societatii str. CUI, loc. etc. o faceti in 2 exemplare pe unu veti primi un numar de inregistrare.
ITM-ul va merge in control sa verifice daca gaseste asa cum spuneti neregularitati va aplica amenzi usturatoare.
Daca cu atat nu sunteti satisfacut se pot adresa in grup mai multi angajati instantei.
Romania de azi!!!!
Kornelia
Buna ziua!! Sunt angajat la o firma unde, initial mi s-a spus ca se vor lucra unele sambete...mai exact una da si una nu...dar prima si a treia sambata din ... (vezi toată discuția)
Legal
criss_cluj15
Buna,
Azi mi s-a spus ca intru in preaviz de 15 zile,daca eu nu am primit nici o notificare pot lua in calcul aceste 15 zile de preaviz?
Cum pot proceda ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna
Paf
Am inceput sa lucrez anul trecut pe 22 februarie la o firma. Contractul de munca incepe pe 6 martie 2009. Anul trecut am beneficiat de doar 8 zile de concediu. ... (vezi toată discuția)