avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proces verbal (amenda circulație)
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proces verbal (amenda circulație)

Dc agentul nu a completat nimic in rubrica Alte mentiuni si nici macar nu ma intrebat dc am vreo mentiune este un motiv ca procesul verbal care la incheiat sa se anuleze???
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 00:06, 18 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Lipsa mentiunii/mentiunilor contravenientului din cuprinsul PVCC nu constituie in sine un motiv de nulitate.
Am inteles dar faptul ca nu ma intrebat si nu a scris ce aveam de mentionat???nici acest lucru nu se ia in considerare
Ceea ce aveati Dvs de precizat poate forma sau motiva o eventuala contestatie, fara a atrage nulitatea PVCC pentru ca nu ati fost intrebat daca aveati sau nu mentiuni de formulat in cuprinsul PVCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contraventie silvica: pasunatul in padure Irina S. Irina S. Agentul constatator, retine in cuprinsul p-v de contraventie ca un contravenient a fost prins pasunand un card de capre in doua zile consecutiv [b]01 si 02 ... (vezi toată discuția)
Exista șanse de anulare a pv dacă de pe el lipsesc semnătura mea și semnătura unui martor, iar rubrica "alte mențiuni" este necompletată? Danyhass Danyhass Exista șanse de anulare a procesului verbal daca lipsește semnătura mea,necompletarea rubricii \"alte mențiuni\" și lipsa semnăturii unui martor? (vezi toată discuția)
Plangere impotriva procesului verbal - amenda-radar fix pufesti calandrino21 calandrino21 Am primit saptamana trecuta prin posta(7.10.2008) un proces verbal prin care am fost sanctionat cu 4puncte penalizare si 300RON amenda. Am facut o plangere ... (vezi toată discuția)