avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina vanduta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina vanduta

Bună ziua, in 2014 am cumparat o masina doar cu contract de vânzare-cumpărare si trecuta la primarie, vanzatorul fiind de acord sa nu mai fac transcrierea, in 2017 am vandut masina cu conditia sa se faca transcrierea, scriindu-i si pe talon data vanzarii si numele cumparatorului. Acum persoana care este in acte vrea sa ma dea pe mine in judecata daca nu se rezolva transcrierea. Va rog sa îmi spuneti ce pot face? Si ce pot sa patesc daca ma da in judecata, desi eu am făcut toate demersurile cand am vandut masina.
Mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: florinsnoopy , utilizator 08:51, 18 Februarie 2018
Buna ziua,
Il chemati în garanție pe cel căruia i-ați vândut mașina.
Buna ziua,
Ar fi pentru prima data cand ajung la judecatorie de aceea va intreb sa ma ajutati si va mulțumesc!
Acum voi avea eu de suferit si poate de platit taxe judecatoresti pentru un om care nu s-a tinut de cuvant...
Din cate tin minte se putea radia masina in instanta, sau ma insel?

Va mulțumesc frumos si Duminică plăcută!

Carmen Petrescu a scris:

Buna ziua,
Il chemati în garanție pe cel căruia i-ați vândut mașina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum aflu daca masina e radiata? IdaTuning IdaTuning Buna ziua, incep prin a spune ca duminica imi voi cumpar o masina din oras de la mine, masina este inscrisa pe galati, persoana care a cumparat masina a ... (vezi toată discuția)
Radierea unei masini vandute miorita_m miorita_m Buna ziua Am si eu o intrebare legata de modalitatea de radiere a unei masini. Masina a fost vanduta ,iar in momentul vanzarii s-a incheiat la un birou de ... (vezi toată discuția)
Lnselaciune cu masina cameliatanase cameliatanase buna ziua! sunt noua aici..am mare nevoie de un sfat de la dvs..am cumparat o masina (alfa romeo)..vanzatorul mi-a spus ca e euro 4 (desi in cartea masini ... (vezi toată discuția)